måndag 24 januari 2011

Sjukgymnastik

Besökte idag min sjukgymnast, då ryggen skakat sönder på helgerna med busskörandet. Den bristfälliga snöröjningen gör ju så att man med stora fordon kör på tvättbrädor. Vilket inte alls är bra för ryggen.

Anser det fantastiskt att det finns sjukgymnaster som kan hjälpa människor som har värk och andra problem. Dem gör stor nytta, men det är inget yrke man blir rik på enligt min sjukgymnast.

Jag gick tidigare hos en annan sjukgymnast som uppenbarligen inte var intresserad av sina kunder, utan han lade på elektroderna, sedan försvann han iväg till något annat rum. Han kom tillbaka då timern pep, och det var dags att gå. Kände att är han inte intresserad så behöver han inte mina pengar heller.

Den jag går hos nu är duktig, och kan dessutom akupunktur vilket har hjälpt mig väldigt mycket. Konstigt egentligen att små nålar kan göra så mycket i kroppen. Men den orientiska mystiken har ju lyckats hjälpa människor långt innan våra västerländska mediciner togs fram. Så jag är öppen för alternativa behandlingsmetoder.

Tycker synd om min hund, som inte kommer ut på så långa promenader då ryggen bråkar. Men lite får hon skylla sig själv, då hon drar i kopplet trots att det är isgata. Jag vågar då inte ta några större risker.

1 kommentar: